Heb je last van stress, somberheid, angst of zorgen over Corona en wil je je weerstand verbeteren met zelfhypnose?

Je kunt zelf je fysieke en mentale weerbaarheid versterken.

Je weerstand verbeteren met zelfhypnose kun jij ook!

Wat je denkt en wat je voelt heeft veel invloed op je afweersysteem. Door te oefenen met het denken van positieve gedachten en het opwekken van positieve gevoelens kun je je immuunsysteem helpen. Daardoor word je niet alleen minder vatbaar voor virussen, maar ook minder vatbaar voor angst en stress.

Natuurlijk is dit geen vervanging van andere voorzorgsmaatregelen. Handen wassen, afstand houden en verkouden mensen vermijden blijft dus het allerbelangrijkste. Maar je kunt veel meer doen. Blijf overeind in je strijd tegen virussen en stress!

Met deze oefening kun je dit helemaal zelf. Je laat je lichaam ontspannen en je geeft je afweersysteem de ruimte om goed te functioneren. Ook ga je je gedachten ontspannen. Bovendien versterk je je vertrouwen in jezelf en in de wereld om je heen met de visualisatie in deze oefening.

Belangrijk: speel deze techniek niet af tijdens het gebruik van machines of deelname aan het verkeer!

Ga lekker zitten of liggen op een plek waar je gerust even kunt wegdromen. Zorg dat je niet gestoord wordt en dat er zo min mogelijk is wat je hindert. Maak het jezelf gemakkelijk.

Je kunt deze techniek voor zelfhypnose hier gratis afspelen:

De oefening werkt het beste als je hem dagelijks doet.

Wil je hem graag als MP3-bestand op je telefoon zetten, zodat je hem altijd bij je hebt? Stuur me gewoon even een berichtje. Dan stuur ik hem je kosteloos toe.

Deze visualisatie wordt je aangeboden door de NBVH en je mag hem onbeperkt gebruiken. Doe er je voordeel mee.

Heb je toch Corona of een andere virusinfectie opgelopen? Dan is een andere oefening voor jou beter geschikt. Gebruik dan de techniek Zelfhypnose tegen Corona.

Zorg goed voor jezelf, fysiek en mentaal, en blijf gezond!