Ervaringen

Ervaringen

Lees hieronder ervaringen

Beslissingen en mogelijkheden
Cliënt met gebrek aan zelfvertrouwen

“Als je zoveel nadenkt als ik, dan word je daar zó moe van. Er zijn zoveel beslissingen en mogelijkheden – het is niet te overzien.
Met hypnose kun je al die ruis wegnemen.
Het is dan gewoon glashelder voor me welke keuze ik ga maken.”

Anticipatie-angst
Twintiger
Moeder van 8-jarige
Niet verwacht

Ik had niet verwacht dat ik vanuit één kant de relatie echt zou kunnen verbeteren, maar het is echt gelukt.

Ik voelde veel irritatie tegenover mijn dochter. Zo wist ik soms niet hoe ik het beste kon reageren bij een van haar woedeuitbarstingen.

Nu weet ik hoe ik het beste vanuit rust met haar kan omgaan. Haar woedeuitbarstingen zijn daardoor minder, waardoor onze relatie ook gezonder is.

Inzicht in automatische denkprocessen
Applicatie-ontwikkelaar, 34 jaar
Inzicht in automatische denkprocessen

‘De behandeling met hypnotherapie heeft me begrip gegeven van hoe ik geestelijk functioneer.

Persoonlijke relaties
Applicatie-ontwikkelaar, 34 jaar

‘Hoewel het niet mijn belangrijkste hulpvraag was, zijn mijn persoonlijke relaties door de behandeling ook sterk verbeterd.

Gevoelsmatig is alle ergernis achter ons. De balans met zowel mijn moeder als met mijn broer is hersteld. Ik geniet er weer van!’

Presentatie angst
Ondernemer, 30 jaar
Presentatie angst en sociale angst

‘Ik ben bij Anachroon gekomen om een oplossing te vinden voor mijn sociale angst en presentatie angst. Middels hypnotherapie en Eenzijdig Relaties Verbeteren hebben we denk ik de oorzaak van die angst gevonden. Een groot stuk is zelfacceptatie. Iets wat ik al deels nu heb kunnen verbeteren maar verwacht nog grote stappen te maken met alles wat we in gang hebben gezet.’

Gigantisch inlevingsvermogen
Ondernemer, 30 jaar
Gigantisch inlevingsvermogen en oog voor details

‘Claudie is een liefdevolle, intelligente vrouw met een gigantisch inlevingsvermogen en een talent om belangrijke details uit verhalen te pikken en ze in ander licht te zetten. Erg knap, dank je wel Claudie!’

Aangenaam verrast door Eenzijdig Relaties Verbeteren

‘Niet verwacht dat ik nu al zo veel bereikt zou hebben.

Liefdesrelatie

‘Die ene sessie heeft al veel gedaan. De zwaarte is al gelijk ervan af en ik slaap ook al beter.’

Standje overleven
Jonge moeder

‘Voor de behandeling sliep ik niet/nauwelijks, was ik eigenlijk continu angstig, reageerde vrij heftig en emotioneel op bepaalde gedachtes of situaties en had ik het gevoel weinig controle over mezelf te hebben (standje overleven).

Inmiddels slaap ik weer een stuk beter, ervaar ik meer rust in mijn lijf, voel ik me regelmatig lichter en energieker.’

Verlies van mijn ouders
Brigit

‘Met hulp van online hypnotherapie en Eenzijdig Relaties Verbeteren heb ik mijn verdriet om het verlies van mijn ouders na al die jaren écht kunnen omzetten van rouwen naar liefdevol herinneren.

Dat wat ik met mijn hoofd al wist, dat weet mijn lijf nu dankzij Claudie ook. En dat blijkt de sleutel tot échte verandering in mezelf te zijn.’ 

Whiplash klachten – Iris

Niet alleen ben ik van mijn whiplash klachten af, maar ik sta ook meer ontspannen en met meer zelfvertrouwen in het leven.
Fijn dat de sessies digitaal kunnen, dat scheelt weer met vervoer en het heeft ook wel wat om vanuit je eigen bed of luie stoel de therapie te ondergaan.

Sceptisch tegenover hypnotherapie
Cliënt, 76 jaar
Sceptisch tegenover hypnotherapie

Wij zijn heel nuchter en ik stond best sceptisch tegenover hypnotherapie.

I. (23 jaar) te Nijmegen

Inmiddels heb ik mijn traject afgesloten. Met Claudie heb ik problemen aangepakt waarvan ik dacht ‘dat ze nu eenmaal bij mij hoorden’. Dat bleek niet zo te zijn: ik merk dat ik op verschillende vlakken enorme vooruitgang heb geboekt, zelfs sneller dan ik had verwacht.

Ik vind het nog steeds ongelofelijk hoeveel ‘lichter’ ik mij voel en ben ontzettend blij dat ik in januari de keuze heb gemaakt om te starten. Ik denk dat er voor mij geen betere vorm van therapie had kunnen zijn. Daar heeft Claudie ook een grote rol in gespeeld. Erg fijn is haar positieve houding en dat zij luistert zonder oordeel.

Onrecht is rechtgezet
Student, 24 jaar

“Eerst kon ik erg verdrietig worden als ik terugdacht aan de vervelende dingen en ervan in paniek raken. Ik voel mij nu veel neutraler als ik eraan denk.

Ik ben blij dat ik met Eenzijdig Relaties Verbeteren een confrontatie heb kunnen aangaan met de ‘daders’ en er in mijn beleving onrecht is rechtgezet. Ik slaap nu weer rustig door.”

Aanrader voor iedereen
Tjienta van Pelt, CEO
ERV is een aanrader voor iedereen

‘Ik zou Eenzijdig Relaties Verbeteren aan iedereen aanraden. Ik denk dat iedereen die ervoor open staat er veel aan heeft.

Van misselijkheid afkomen
Lola Lamers
Nooit meer fysiek sterk?

‘Voor de behandeling was ik angstig om nog leuke dingen te ondernemen vanwege mijn misselijkheid. Ik veranderde als persoon en werd verdrietig van het idee nooit meer fysiek sterk te zijn.

Nu begin ik langzaam weer vertrouwen te hebben in mijn lichaam. Ik ben nog steeds wel angstig maar ik voel wel dat iemand me begrijpt en dat mijn misselijkheid hoe dan ook gaat verdwijnen en ook weg zal blijven!’

Jan-Willem Roode
Verrassende resultaten van hypnotherapie

‘Claudie slaat de spijker precies op zijn kop. Ze heeft oog voor details en er ontgaat haar niet veel, ze luistert en ziet goed. Ze kan haar bevindingen op een fijne manier duidelijk maken zodat je er wat mee kan. Haar manier van werken levert verrassende resultaten op.’

Werkplezier en waardering van de werkgever
Werkplezier en waardering van de werkgever

Een gratificatie, een teken van werkplezier en waardering van de werkgever

C.v.d.S. te E.
Doorbraak met het Anachroon programma

‘Dit traject heeft voor mij een doorbraak mogelijk gemaakt. In allerlei situaties, privé en in mijn werk, leek ik vaak te bevriezen. De duidelijke oefeningen, de haalbare doelen, de persoonlijke coaching, de geduldige toewijding èn de wetenschap dat er altijd steun achter de hand was zorgden dat ik weer waardering kreeg voor wie ik ben. Ik geniet nog dagelijks van de winst die ik heb behaald hiermee.’

Hypnotherapeutische zwangerschapsbegeleiding
Jonge moeder
Vertrouwen in de bevalling met hypnotherapie
L.B. te E.
Anachroon programma Change my way

“This program has really helped me change my way of life. It is hard to explain how, I simply think, feel and sense the world in a different way now. Never could have imagined it to be so easy to change my ways. Really happy I was in her program!”

Robert Hemelaar
Oog voor detail in hypnotherapie

‘Claudie is een betrokken therapeute met veel oog voor detail. Ze neemt haar werk zeer serieus.’

Een luisterend oor
Wilja Suringa-Westerhof
Een luisterend oor

‘Tijdens de telefonische sessie

Beter energieker en gelukkiger dan ooit
Robin Draaijer
Beter energieker en gelukkiger met het Anachroon Programma
Ingrid Sanders
Ingrid over het effect van een sessie

‘Ik heb van de week een hypnotherapie sessie gehad van Claudie. Ik heb het idee dat dit heel veel voor mij gedaan heeft, ik heb het gevoel dat ik als het ware een warme hand onder mij ervaar.’

Paniekaanvallen buikpijn misselijk
Student
Paniekaanvallen buikpijn misselijk? Niet meer!

“Ik heb eigenlijk geen paniekaanvallen meer, en geen buikpijn en ik word niet meer misselijk.”

Kitty el Mosawi
Kitty’s ervaring met het 3-maandenprogramma

‘Ik las de folder van het 3-maandenprogramma en het klonk heel fantastisch – die resultaten, bijna tè goed. Ik kon niet geloven dat het waar kon zijn, dat een behandeling zo ver kan komen, maar naarmate de behandeling vorderde, ontdekte ik dat dat wel waar is. Het klopt dus echt! Dat was een enorme verrassing voor mij.’

Behandeling van burnout
Cynthia Roelofs
Behandeling van burnout met klinische hypnose
Jan Willem
therapeut 24/7 bereikbaar

Binnen het Anachroon Programma is je therapeut 24/7 bereikbaar.

‘De kracht van het Anachroon programma is dat:

1. Claudie is in principe als therapeut 24/7 bereikbaar wanneer je hulp nodig hebt. Dus ook op een zaterdagavond wat ik heb meegemaakt.

2. Hoewel ik in eerste instantie sceptisch was over het gebruik van chat ipv bv alleen per telefoon gaven juist de gesprekken per chat mij tijd om na te denken over wat er werd geschreven als ook te voelen en te begrijpen wat mijn eigen vraag éigenlijk was. En ik kwam er regelmatig achter dat er een onderliggende vraag/probleem aan ten grondslag lag.’

S. Volak
Keerpunt in mijn leven Coaching Therapie

‘Claudie heeft iets bijzonders wat je meteen op je gemak stelt. Tijdens de eerste sessie kwamen we samen meteen al tot de kern van hetgeen waarvoor ik contact zocht. De resultaatgerichte behandeling in combinatie met Claudie’s positieve houding & uitstraling, werkte ontzettend motiverend voor mij. Ik had dan ook echt het gevoel dat we “samen” voor mij aan de slag gingen en elke sessie een stap vooruit betekende. Al met al kan ik zeggen dat de behandeling een keerpunt in mijn leven is geweest en het Anachroon Programma mij de kracht heeft gegeven om te incasseren, te verwerken en te groeien als mens.’

Therapie met humor
Claire Begheyn
Therapie met humor

‘Wat ik je ook heb zien doen toen ik bij jou was, is dat je met een enorme intellectuele bagage en kennis mij aan de hand hebt genomen om diep in mezelf te komen, en je deed dat ook nog op zo’n bijzondere manier – therapie met humor – dat ik in een deuk lag, maar dat ik daarmee zó diep in mezelf kon komen als ik op een andere manier nooit had kúnnen komen.

Alcoholist
Kurt
Ik was een alcoholist
Relatie met mijn zoon
Vader, 36 jaar
De relatie met mijn zoon verbeteren met ERV

Ik voel me echt een ander mens. Het verschil is dag en nacht!

Deel je ervaring

Ook je ervaring met Anachroon delen met anderen? Laat je ervaring dan achter middels onderstaand formulier