Intensieve behandeling Anachroon Programma

Anachroon Programma

Dit programma biedt intensieve behandeling voor mensen die er echt voor willen gaan hun hulpvraag op te lossen.

Het is geschikt voor jou als je besluit dat je het vanaf nu echt anders wilt. Als je bereid bent ervoor te gaan, en te investeren in je welzijn. En je er klaar voor bent een grote stap te gaan zetten.

Als jouw problematiek slechts een bescheiden rol speelt in je leven, is dit programma niet voor jou bedoeld. Informeer dan naar de andere mogelijkheden.

Wat dit programma je kan opleveren:

 • Een krachtige verbetering op het gebied van jouw persoonlijke hulpvraag
 • Bouw je zelfwaardering op, terwijl je je gezonde kritische blik behoudt
 • Je energie lekt niet meer weg, zodat je fitter en productiever wordt
 • De focus ligt steeds op wat jij belangrijk vindt, zodat je hier energie van krijgt
 • Je wordt positiever en flexibeler, waardoor contacten prettiger verlopen
 • Ervaar de voldoening van het nu echt serieus stappen zetten
combinatie van coaching en therapie

Als je deelneemt aan dit programma ontvang je het volgende:

 • 3 Maanden intensieve behandeling met desgewenst dagelijks contact
 • Intake in de praktijk, waarbij je alles wat er voor jou toe doet ter sprake kunt brengen
 • 3 Live hypnotherapeutische consulten van anderhalf uur, waarin we onbewuste belemmeringen en automatische reactiepatronen kunnen veranderen
 • Doorlopende gedragstherapeutische en hypnotherapeutische opdrachten die je thuis doet, zodat je het aanpakken van je hulpvraag gemakkelijk combineert met je dagelijkse leven
 • 3 Individuele sessies van 45 min. per FaceTime, telefoon, Skype of eventueel live voor persoonlijke begeleiding op maat
 • Voortdurende online coaching binnen een veilige digitale omgeving, waardoor je op elk moment je ervaringen, ideeën en vragen kunt delen, dag en nacht
 • Wekelijks feedback op de door jou gerealiseerde inspanningsdoelen, zodat je jezelf gaat waarderen om de stappen die je zet, los van de tijdelijke ups en downs
 • Gedurende het gehele traject de zekerheid van telefonische crisisopvang door mij of mijn waarnemers, zodat je vol vertrouwen iedere volgende stap in je ontwikkeling aan kunt gaan.

Bonus: individueel telefonisch autonomiegesprek 2 tot 3 weken na afloop van het programma om je behaalde resultaten te consolideren.

Intensieve behandeling met coaching en therapie

Dit programma is een intensief traject. Het is niet voor niets een programma. Het valt niet te vergelijken met losse sessies of workshops. De onderdelen vullen elkaar aan en versterken elkaar, waardoor je snel goede resultaten kunt behalen en je je gelukkiger, fitter en zelfverzekerder kunt gaan voelen. Je aandacht wordt niet meer opgeëist door je hulpvraag, zodat je tijd en energie bespaart. Jij kunt je tijd en energie immers wel beter besteden.

Het Anachroon Programma is een combinatie van coaching en therapie. Het helpt je intens aan de slag te gaan met het bereiken van je ideaal, met een minimale druk op je agenda. Deze intensieve behandeling combineert namelijk een persoonlijke aanpak met een optimaal gebruik van communicatiemiddelen, waardoor je het gemakkelijk inpast in je dagelijkse activiteiten.

Ik kan slechts enkele cliënten volgens deze intensieve formule begeleiden. Het aantal beschikbare plaatsen is dan ook beperkt.

Investeer in wat er wezenlijk toe doet in jouw leven

intensieve aandacht

Over Claudie

Claudie heeft tientallen jaren ervaring opgedaan als coach, trainer en therapeut. Sinds 2005 heeft zij zich toegelegd op therapeutische behandeling van diffuse hulpvragen. Het afgelopen decennium heeft zij zich gespecialiseerd in het eenzijdig verbeteren van relaties. Op basis van haar expertise en de ervaring met talloze cliënten ontwikkelde ze de methode Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV®.

Compassie, zorgvuldigheid en integriteit zijn haar kernwaarden. Met de combinatie van coaching en therapie heeft zij al vele cliënten succesvol mogen begeleiden bij het bereiken van hun ideaal.

Claudie is onder meer gecertificeerd Sociaal Panoramaconsultant, NLP-er, hypnotherapeut en psychosociaal therapeut. Haar deskundigheid wordt onder meer erkend door de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH), het Register Beoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG).

 

Ik ga ervoor! Jij ook?

Indien je aan het einde van de intensieve behandeling nog niet volledig tevreden bent over je resultaten, kun je aanspraak maken op een bonussessie hypnotherapie. De praktijk leert echter dat cliënten geregeld al voor het einde van het programma hun doelen volledig bereiken, zowel bij lichamelijke als bij psychische klachten.

Ga jij nu echt stappen zetten?

Dan zet ik me helemaal in voor jou! Natuurlijk verwacht ik van jou hetzelfde! Een vrijblijvende belafspraak maken? Benader me direct persoonlijk via e-mail claudie@anachroon.nl  of het contactformulier. Ik hoor graag van je!

P.S. Intensief aan de slag en toch tijd om alles te blijven doen, dat is het Anachroon Programma.