Online hypnotherapie

Online hypnotherapie

Online hypnotherapie maakt het mogelijk comfortabel in je eigen huis hypnotherapeutische behandeling te krijgen. Het is verstandig dit niet aan de eerste de beste hypnotherapeut over te laten. Kies voor een degelijk opgeleide, door verzekeraars erkende en zeer ervaren hypnotherapeut. Zeker als je een online behandeling overweegt.

Online hypnotherapie: lekker op je gemak

Voor therapie kun je een live consult afspreken in de praktijk. Het is ook mogelijk te kiezen voor online sessies. We werken dan met een speciaal voor de zorg ontwikkeld programma voor videoconsulten of telefoon. Jij mag kiezen. Je privacy en veiligheid zijn gewaarborgd.

Voordelen van e-therapie

Natuurlijk is een e-sessie heel handig als je ver weg woont. Het scheelt je tijd en moeite. Daarnaast kan therapie volgen vanuit je eigen huis erg prettig zijn. Je eigen omgeving, waar je je thuis en veilig voelt.

Online therapeutische behandeling

Een goede therapeut is niet altijd een goede online therapeut. Het vraagt een andere manier van afstemmen, andere technieken en veel ervaring om succesvolle online therapie te bieden. Dit geldt zeker voor online hypnotherapie. Vanuit mijn expertise en ervaring breng ik dit ook bij aan de hypnotherapeuten die ik opleid.

Anachroon Therapie biedt al sinds 2015 e-therapie en e-coaching. De eerste anderhalf jaar werkte ik uitsluitend met proefpersonen, om de kunst van goede online therapie te ontwikkelen. Pas na die ruime periode van innovatie en gedegen testen van de online sessies, werden e-sessies aan cliënten aangeboden.

Ervaren online therapeut

Inmiddels heb ik ruime ervaring opgebouwd met online coaching, gesprekstherapie, NLP en integratieve therapie en online hypnotherapie.

Waarom online therapie?

Woon je niet in de buurt, dan kan online therapie je veel tijd besparen. Ook cliënten die korter of langer in het buitenland verblijven, kiezen vaak voor online sessies. Daarnaast kan e-therapie een oplossing zijn indien je minder valide bent, hevige allergieën hebt of door omstandigheden niet makkelijk weg kunt van huis.

Vooral voor mensen met een drukke agenda is afstandstherapie een goede oplossing. Je kunt de e-sessies ontvangen terwijl je op je werk bent of op vakantie. Een afstandssessie vanuit een vergaderruimte, een videoconsult vanuit je kantoor of een telefonische sessie vanaf een mooi plekje in de rustige bubbel van je eigen auto… het is allemaal mogelijk.

online therapie online hypnotherapie e-therapie afstandssessies afstandstherapie Skype-sessies Zoomtherapie Skypetherapie

Online behandeling van fobieën

Bij hevige angsten kan het ook erg prettig zijn de therapie te beginnen vanuit de veilige omhulling van je eigen huis. We beginnen dan met online consulten om te werken aan je gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Bovendien kunnen we met online hypnotherapie je laten beleven hoe het is om de situaties te beleven waar je moeite mee had. Je oefent ze onder hypnose in een luie stoel voordat je ze in het echt gaat beleven. Je verkent alles in een virtuele realiteit en oefent daarmee totdat je je zeker van je zaak voelt. Daarvoor gebruiken we geen VR-bril of andere apparatuur, maar hypnotische technieken. Zo kun je exact die situaties kunt ervaren die voor jou ertoe doen. Niet zomaar in het verkeer, een vergadering of op straat, maar in jóuw auto, in jóuw straat, jóuw kantoor, met alle details.

Vervolgens kan ik desgewenst één of enkele sessies op locatie in je eigen huis verzorgen, waarbij we gezamenlijk een deel van de weg naar de Anachroon Praktijk kunnen afleggen. Pas als je je sterk genoeg voelt, zetten we de volgende stap. Dan beschik je inmiddels over het zelfvertrouwen en de rust om zelfstandig naar de praktijk te komen. Wat een overwinning!

Stel je vraag of plan gelijk je eerste sessie!

Combinatie van live en e-therapie

Wil je intensief met je hulpvraag aan de slag en gewoon blijven werken of studeren? Dan biedt afstandstherapie je die mogelijkheid. Bij het Anachroon Programma combineren we live sessies met online hypnotherapie, e-coaching per e-mail, doorlopende ondersteuning in een beveiligde digitale omgeving en 24 uur per dag telefonische crisisopvang.

Zo kun je elke dag intensief begeleid worden bij je persoonlijke proces, zonder dat je agenda onder druk komt te staan. Veel mensen hebben hun leven en welzijn echt kunnen transformeren dankzij het Anachroon Programma van 3 maanden. Wil jij echt ervoor gaan? Dan past het Anachroon Programma precies bij jou!

Online hypnotherapie

Kies je voor losse sessies, dan kun je ook gebruik maken van online therapie. Je kunt een live sessie tot op het laatste moment kosteloos omboeken naar een e-sessie. Behalve sessies via een speciaal voor de zorg ontwikkelde applicatie voor videoconsulten is ook een telefonische sessie een mogelijkheid. Voor integrale therapie, psychosociale therapie en gedragstherapie, maar ook voor online hypnotherapie.

Handig als je in tijdnood zit, door je rug bent gegaan of in de file staat!