Vader, 36 jaar
De relatie met mijn zoon verbeteren met ERV
Ik voel me echt een ander mens. Het verschil is dag en nacht!

Wat is het allerliefste wilde was de relatie met mijn zoon verbeteren. Daarbij is ERV ontzettend belangrijk geweest.

De eenzijdige relatietherapie werkt voor mij heel goed. Het verplaatsen in de ander heeft me veel inzichten gebracht waardoor ik veel kon verwerken.

Ik was al een tijd verdwaald in mijn eigen leven. Er liep van alles door elkaar heen waardoor ik weinig grip kreeg op mijn gevoelens en gedachtes. Door oude patronen en pijn uit een vorige lange relatie, kon ik moeilijk genieten en open gaan staan voor nieuwe dingen.

De relatie met mijn zoon verbeteren met ERV

Waar ik van wakker lag? De de relatie met mijn zoon verbeteren. De communicatie verliep, vanuit mijn kant, niet goed waarbij ik al mijn zorgen continu naar hem uitte.

Nu ben ik stabieler en kan ik veel beter voelen. Ik ben rustiger en daardoor ook veel duidelijk voor mezelf. De enkelzijdige relatietherapie hielp mij de relatie met mijn zoon verbeteren. Ik kan hem zien (en accepteren) voor wie hij is. Dat maakt alles veel relaxter en zachter tussen ons met meer plaats voor liefde.

Ik voel me ook vrijer in mijn liefdesrelatie. De communicatie verloopt goed en we geven elkaar de ruimte om onszelf te ontwikkelen en aan onszelf te blijven werken. Er is liefde aanwezig in huis en ik ben gaan openstaan voor ons aankomend kindje. Daardoor voel ik rust en warmte in mezelf.

De afgelopen 10 maanden heb ik in 10 sessies alle inzichten gekregen die ik nodig had om nu zelfstandig verder te kunnen. Want ik wil me blijven ontwikkelen.

Ik heb veel meer grip gekregen op op mijn gedachten. Die gingen van links naar rechts. Dat is nu veel stabieler. Ik kan nu voelen en het overzien en een keuze maken en daar dan een goed gevoel bij hebben. Dat maakt het leven een stuk leuker!

Ik voel me echt een ander mens. Ik haal veel meer uit het leven. Het verschil is dag en nacht!

Boek gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek.