Irritatie tegenover kind

Niet verwacht

 

“Ik had niet verwacht dat ik vanuit één kant de relatie echt zou kunnen verbeteren, maar het is echt gelukt. irritatie tegenover kind verminderen

 

Ik voelde veel irritatie tegenover mijn dochter. Zo wist ik soms niet hoe ik het beste kon reageren bij een van haar woedeuitbarstingen.

 

Nu weet ik hoe ik het beste vanuit rust met haar kan omgaan. Haar woedeuitbarstingen zijn daardoor minder, waardoor onze relatie ook gezonder is.”

– Moeder van 8-jarige

Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV

 

Als je kind problemen heeft, zoals koppigheid, woedeuitbarstingen of een moeten-allergie, kun je op zoek gaan naar een goede therapeut voor je kind. Irritatie tegenover kinderen zit eigenlijk altijd voor een stukje bij het kind en voor een stukje bij de ouder.

Soms is het effectiever om als ouder zelf aan de slag te gaan met Eenzijdig Relaties Verbeteren. Het zal je verrassen hoeveel jij vanuit één kant kunt doen om je kind te helpen zich beter te gaan voelen!

Minder belastend voor je kind en winst voor jouzelf en je hele gezin.