Bij Anachroon Therapie kun je terecht voor de volgende diensten:

Sessies

Na de intakesessie kun je in een aantal sessies werken aan jouw persoonlijke doelstelling. Deze sessies duren anderhalf uur, vinden meestal eens per twee weken plaats en worden gewoonlijk geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket van je verzekeraar. Met of zonder gebruik van medische hypnose help ik je doeltreffend bij het oplossen van je hulpvraag, zodat je meer levenslust en energie kunt ervaren.

Sessies kunnen plaatsvinden in de praktijk, maar het is ook mogelijk te kiezen voor Skype-sessies.

Lees meer over de sessies >>

Anachroon Programma

Speciaal voor wie echt toe is aan een grote ontwikkelingsstap is er het intensieve Anachroon Programma van 3 maanden. Hierbij zal ik je doorlopend ondersteunen en ontvang je veel meer dan de hypnotherapeutische sessies. Als je wilt onderhouden we dagelijks contact en sta ik je terzijde bij alle situaties, gedachten en gevoelens die op je pad komen, zodat je echt dat grote resultaat kunt behalen waar je naar uitkijkt.

Het Anachroon Programma is niet voor iedereen. Ben jij eraan toe nu echt waar te gaan maken waar je naar verlangt? Wil je er echt voor gaan?

Lees hier verder over het Anachroon Programma >>

Workshops

Ben je toe aan een heerlijke, volledig verzorgde dag op een sfeervolle locatie, waarin je samen met anderen beter voor jezelf leert zorgen? Misschien is de workshop Relatie naar de Top, de workshop Zelfhypnose of de workshop Leer jezelf waarderen dan iets voor jou. In deze workshops werk je in een prettige bijeenkomst van een dag met een kleine groep aan je eigen proces. Tijdens de dag zul je ongetwijfeld duidelijke vorderingen opmerken en bovendien leer je technieken die je thuis kunt gaan gebruiken, zodat je er levenslang profijt van hebt.

Lees hier over de eerstvolgende workshop >>