Leer jezelf waarderen! 

Workshop Zelfcompassie

zelfwaardering zelfcompassie

 

 • Bekruipt de vrees je wel eens dat je eigenlijk niet leuk genoeg bent, of niet deskundig genoeg?
 • Vraag je je wel eens af wat jij eigenlijk bijdraagt aan de wereld?
 • Word je wel eens moedeloos van mensen die minder kwaliteit leveren dan jij, maar toch overal doorheen lijken te rollen?
 • Zou je graag vaker gewoon zorgeloos blij willen zijn?
 • Kun je ineens bang zijn om ontmaskerd te worden door vakgenoten?
 • Twijfel je soms plotseling of het wel goed genoeg is wat je doet?

 

Van twijfel naar zelfvertrouwen 

 

Veel mensen hebben heimelijke gedachten van minderwaardigheid over zichzelf en hun leven. Bij sommigen is er vaak een kritisch stemmetje dat alles wat je doet of nalaat op een goudschaaltje weegt. Behalve heel vermoeiend, is een dergelijke kritische kijk op jezelf ook ondermijnend voor je welzijn en je gezondheid. Daardoor raken ze in een neerwaartse spiraal van vermoeidheid, verminderde productiviteit, gevoeligheid voor kritiek , wrijving met hun omgeving en een afnemende zelfwaardering.

Leer jezelf coachen

 

De Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde meldt dat 70 tot 90 procent van alle ziekmeldingen een niet-medische oorzaak heeft. De manier waarop mensen naar zichzelf kijken en zichzelf behandelen speelt hierbij een belangrijke rol.


 

Compassie

 

Gelukkig bewandelen steeds meer mensen een ander pad. Zij leren met mildheid naar zichzelf kijken, en zichzelf de steun geven die nodig is. Want juist door compassie en zelfwaardering word je gelukkiger, fitter en productiever.

Leer jezelf waarderen, terwijl je je gezonde kritische kijk trouw blijft. Steun jezelf, ook wanneer anderen dan niet doen. Ervaar dat je er helemaal mag zijn, met al je eigen-aardigheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook jij kunt dit leren! Wat hiervoor nodig is, is ontdekken hoe je onbewust over jezelf denkt en dit veranderen, leren hoe je zelfkritiek opbouwend maakt en ervaren wat het effect is van verschillende zelfbeelden. Deze 3 stappen kun je in één dag zetten, met de steun van anderen die hetzelfde proces aangaan en de hulp van een ervaren hypnotherapeut. Met deze workshop over zelfcompassie vergroot je binnen een dag je compassie en zelfwaardering, waardoor je niet meer twijfelt aan jezelf.

 


Reacties van deelnemers aan deze workshop:

 

‘Liefdevol, aandachtig, rustig en gevarieerd’

 

‘Echt toegevoegde waarde naast de ca 100 andere worshops, trainingen en therapieën die ik al gedaan heb’

 

Deze manier van werken levert verrassende resultaten!

 

‘Mooi wat ik ineens ben gaan “zien”!’

 

‘Ik kom regelmatig terug op de dingen die ik heb geleerd in de workshop en daar heb ik baat bij.’


Wat kan deze dag jou opleveren?

 •  leer zelfkritiek te veranderen in bemoedigende innerlijke spraak
 •  krijg positieve gedachten over wie je bent en wat je doet
 •  ervaar de steun en herkenning van anderen die hun eigen proces aangaan
 •  voel je bewuster en zekerder
 • merk dat je er helemaal mag zijn, en neemt dat gevoel met je mee na de workshop

 


 

verwendag

 

 

 

 

 

 

 

De waarde van deze dag bedraagt €127 incl. BTW. Vroege aanmeldingen worden beloond met een besparing van €30. Vlotte inschrijvers kunnen dus meedoen voor €97. De workshop Zelfcompassie bestaat uit een trainingsdag gevuld met verrassende oefeningen en technieken, persoonlijke coaching, gezamenlijke meditatie en inspirerende contacten in een fijne omgeving. Je maakt je diverse technieken uit Eenzijdig Relaties Verbeteren en hypnotherapie eigen. Tussen de middag krijg je een heerlijke lunch aangeboden.

 

Claudie van Ginneken

 

De dag wordt geleid door Claudie van Ginneken, hypnotherapeut en specialist Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV® met ruime ervaring als therapeut, coach en trainer.

 


 

Claudie doet haar werk met zonder meer fantastische resultaten. Met als gevolg dat er spectaculaire veranderingen ten goede ontstaan in het welbevinden en functioneren van de mensen met wie zij werkt.

– Heleen ter Avest


 

Deze bijzondere dag zal plaatsvinden op

zaterdag 17 november 2018

op de sfeervolle locatie La Cappella in Arnhem.