www.anachroon.nl

Geef je zelfcompassie een oppepper met de

Workshop Leer jezelf waarderen


Van twijfel naar zelfvertrouwen in 3 eenvoudige stappen

Leer jezelf waarderen!

 • Bekruipt de vrees je wel eens dat je eigenlijk niet leuk genoeg bent, of niet deskundig genoeg?
 • Vraag je je wel eens af wat jij eigenlijk bijdraagt aan de wereld?
 • Word je wel eens moedeloos van mensen die minder kwaliteit leveren dan jij, maar toch overal doorheen lijken te rollen?
 • Zou je graag vaker gewoon zorgeloos blij willen zijn?
 • Kun je ineens bang zijn om ontmaskerd te worden door vakgenoten?
 • Twijfel je soms plotseling of het wel goed genoeg is wat je doet?

 

Veel mensen hebben heimelijke gedachten van minderwaardigheid over zichzelf en hun leven. Bij sommigen verdwijnt dit gebrek aan zelfwaardering vanzelf weer. Maar bij anderen is er bijna voortdurend een kritisch stemmetje dat alles wat iemand doet of nalaat op een goudschaaltje weegt. Behalve heel vermoeiend, is een dergelijke kritische kijk op zichzelf ook ondermijnend voor hun welzijn en hun gezondheid. Daardoor raken ze in een neerwaartse spiraal van zelfkritiek, frustratie, vermoeidheid, verminderde productiviteit, gevoeligheid voor kritiek van anderen, wrijving met hun omgeving en meer zelfkritiek.

Leer jezelf coachen

De Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde meldt dat 70 tot 90 procent van alle ziekmeldingen een niet-medische oorzaak heeft. De manier waarop mensen naar zichzelf kijken en zichzelf behandelen speelt hierbij een belangrijke rol. Veel mensen stellen immers hoge eisen aan zichzelf en zijn niet gauw tevreden met wat ze op een dag gedaan hebben. Ook vinden ze vaak dat ze meer hadden kunnen doen, of beter, of aardiger hadden kunnen zijn, of … Zelfs vrije tijd kan ‘efficiënt’ gebruikt worden. Dit is een vorm van roofbouw, die uiteindelijk kan leiden tot langdurige lichamelijke of psychische kwalen, zoals burn-out, depressie of arbeidsongeschiktheid. Het CBS concludeerde dat in 2014 maar liefst 1 op de 7 werknemers last had van burn-outklachten!


Gelukkig bewandelen steeds meer mensen een ander pad.

Zij leren met mildheid naar zichzelf kijken, en zichzelf de steun geven die nodig is. Want juist door compassie en zelfwaardering word je gelukkiger, fitter en productiever. Leer jezelf waarderen, terwijl je je gezonde kritische kijk trouw blijft. Steun jezelf, ook wanneer anderen dan niet doen. Ervaar dat je er helemaal mag zijn, met al je eigen-aardigheden.

Ook jij kunt dit leren! Wat hiervoor nodig is, is ontdekken hoe je onbewust over jezelf denkt en dit veranderen, leren hoe je zelfkritiek opbouwend maakt en ervaren wat het effect is van verschillende zelfbeelden. Deze 3 stappen kun je in één dag zetten, met de steun van anderen die hetzelfde proces aangaan en de hulp van een ervaren hypnotherapeut. Met de workshop Leer jezelf waarderen vergroot je binnen een dag je compassie en zelfwaardering, waardoor je niet meer twijfelt aan jezelf.


Deze manier van werken levert verrassende resultaten!

– dhr. J.R. te A.


Wat kan deze dag jou opleveren?

 • je leert zelfkritiek te veranderen in bemoedigende innerlijke spraak
 • je krijgt positieve gedachten over wie je bent en wat je doet
 • je ervaart de steun en herkenning van anderen die hun eigen proces aangaan
 • je voelt je bewuster en zekerder
 • je ervaart dat je er helemaal mag zijn, en neemt dat gevoel met je mee na de workshop

De investering voor deze dag bedraagt €127 incl. BTW. Vroege aanmeldingen worden beloond met een besparing van €30. Je kunt dus al meedoen voor €97. De workshop Leer jezelf waarderen bestaat uit een trainingsdag gevuld met verrassende oefeningen en technieken, persoonlijke coaching, gezamenlijke meditatie en inspirerende contacten in een fijne omgeving. Je maakt je diverse technieken uit Eenzijdig Relaties Verbeteren en hypnotherapie eigen. Tussen de middag krijg je een heerlijke lunch aangeboden.

Claudie van Ginneken

De dag wordt geleid door Claudie van Ginneken, hypnotherapeut en specialist Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV® met ruime ervaring als therapeut, coach en trainer.


Claudie doet haar werk met zonder meer fantastische resultaten. Met als gevolg dat er spectaculaire veranderingen ten goede ontstaan in het welbevinden en functioneren van de mensen met wie zij werkt.

– Heleen ter Avest


 

Deze bijzondere dag zal plaatsvinden op

zaterdag 13 oktober 2018

op de sfeervolle locatie La Cappella in Arnhem.