Reacties van cliënten

 

‘Claudie heeft iets bijzonders wat je meteen op je gemak stelt. Tijdens de eerste sessie kwamen we samen meteen al tot de kern van hetgeen waarvoor ik contact zocht. De resultaatgerichte behandeling in combinatie met Claudie’s positieve houding & uitstraling, werkte ontzettend motiverend voor mij. Ik had dan ook echt het gevoel dat we  “samen” voor mij aan de slag gingen en elke sessie een stap vooruit betekende. Al met al kan ik zeggen dat de behandeling een keerpunt in mijn leven is geweest en de sessies mij de kracht gaven om te incasseren, te verwerken en te groeien als mens.’

– Jasna Vukoja


 

‘Ik las de folder van het 3-maandenprogramma en het klonk heel fantastisch – die resultaten, bijna tè goed. Ik kon niet geloven dat het waar kon zijn, dat een behandeling zo ver kan komen, maar naarmate de behandeling vorderde, ontdekte ik dat dat wel waar is. Het klopt dus echt! Dat was een enorme verrassing voor mij.’

– Kitty el Mosawi


Altijd moe

‘Voor de behandeling was ik altijd moe, verdrietig en emotioneel instabiel. Ik sliep erg slecht en had last van hartkloppingen. Ook voelde ik me tekort schieten in mijn werk en in mijn relatie met mijn zus, kinderen, moeder en echtgenoot. Ik had geen energie meer en was leeg.

Nu ben ik veel fitter. Ik ben ook beter in staat om de input vanuit anderen (zus, moeder, werk) te filteren en heb meer controle over wat dit met me doet. Daardoor kan ik beter een scheiding aanbrengen tussen “de ander” en “ik”. Ik heb begrip voor wat de ander wellicht nodig heeft of van mij vraagt, zonder mij hierdoor “leeg te laten lopen”. Ik kan meer zuiver kijken naar wat ik wil en kan geven en dus voel ik mij niet langer (over-)verantwoordelijk voor het welbevinden van anderen. Hierdoor heb ik grip op mijn energie-level. Ik kan weer genieten van mijn leven en heb weer plezier in mijn werk.’

             – Sandra Wemmenhove


Veranderingen in het welbevinden

‘Claudie doet haar werk met zonder meer fantastische resultaten. Zij beschikt duidelijk over hoge normen als het gaat om kwaliteit, kennis en kunde, én ze heeft de persoonlijkheid om haar vaardigheden met bezieling en groot effect in te zetten. Met als gevolg dat er spectaculaire veranderingen ten goede ontstaan in het welbevinden en functioneren van de mensen met wie zij werkt. Echt bijzonder en heel erg waardevol.’

– Heleen ter Avest


Relatietherapie

‘Relatietherapie leek me een crime. Ik zag ons al samen op zo een sofa zitten en geforceerd met elkaar communiceren. Alleen al dat voorstellen zou een hoop gedoe opleveren en het alleen maar erger maken. Wat een drama. Ik had geen idee dat het mogelijk is in je eentje een relatie te verbeteren.’

– Heleen de Jong 

‘Claudie slaat de spijker precies op zijn kop. Claudie heeft oog voor details en er ontgaat haar niet veel, ze luistert en ziet goed. Ze kan haar bevindingen op een fijne manier duidelijk maken zodat je er wat mee kan. Haar manier van werken levert verrassende resultaten op.’

– Jan-Willem Roode


 

‘Ik reageer nu anders op situaties. Laatst hadden bijvoorbeeld leden van mijn team iets heel anders aangepakt dan we hadden afgesproken. Vroeger zou ik me gepasseerd gevoeld hebben. Dat kwam nu ook even in me op, en toen dacht ik: ze hebben het op hun manier gedaan en het resultaat is goed, dus waarom zou ik er een punt van maken? Ik kan nu ook andere werkelijkheden zien. En ik ervaar meer onderling vertrouwen binnen mijn team. Ik durf ze meer los te laten.’

– Manager, 42 jaar


High quality

“Claudie van Ginneken is a high quality / good educated therapist, who uses her intuition, life skills (you will find out life was and is her teacher) and creativity to coach her clients towards their goal.”

                 – Francis Koopmans


 

‘Steekwoorden: integer, zorgvuldig, capabel; werkt met verdiepte aandacht vanuit kennis en levenservaring.’

– Ida van Dael-Lindeman


 

‘Ons huwelijk was niet slecht, maar ik werd wel steeds minder enthousiast. Ik vond haar vaak onaardig en zelfs onredelijk. Nu is ze veel liever! Ik geloof niet in wonderen, maar dit lijkt er wel eentje! ‘

– Frank van Driel


Vastzitten

‘Voor de behandeling was ik gesloten, terughoudend, teveel voor anderen aan het zorgen en twijfels over alles. Ik voelde mij daardoor vastzitten in het leven. Alsof alles doorging en ik stil bleef staan.

Nu voel ik me vrijer, heb ik een doel voor ogen en ben opener. Ook kan ik beter voor mijzelf zorgen en zit ik beter in mijn vel.’

– H.v.W.


 

“Claudie seems a very clear thinking woman with humor and creativity. She understands the principles of human psychological change. And she knows how to help people to regain their maximum potential in a gentle way. She has sophistication and elegance in her work. I would send friends and family members to her as a hypnotherapist.”

– Lucas Derks


Gezin

‘Het gezin stond onder grote druk voor onze dochter in behandeling kwam bij Anachroon Therapie. We hadden het gevoel dat we af en toe niet meer konden. We hadden al zoveel geprobeerd. Ze is altijd een bijzonder kind geweest. Al voor de geboorte was ze onrustig. Dat is altijd zo geweest. Het lijkt wel of ze nu voor het eerst tot rust begint te komen. Haar bijdrage aan het gezin is nu prettig en gezellig en positief. Het voelt niet meer zwaar of moeilijk om haar op te voeden. Ze merkt nu echt dat als ze zich anders gedraagt naar anderen alles makkelijker en leuker is. Vorige week vroeg ze uit zichzelf: “Wat kan ik nog meer doen om het nog leuker te maken?” ‘

– Marc S.


 

“The program really helped me change my way of life. It is hard to explain how, I simply think, feel and sense the world in a different way now. Never could have imagined it to be so easy to change my ways. I was flabbergasted when Claudie showed me the form from our first meeting, in which I stated that I was experiencing a fear of people and that I felt very sad about loosing my love. I hardly remember that to have ever been an issue to me! Really happy I was in this program!”

– Lee B. te E.


Bang

‘Voor de behandeling voelde ik me bang als ik naar bed moest. Ik dacht dat ik niet alleen durfde in te slapen en ik dacht dat ik ’s nachts wakker zou worden en dan bang zou zijn. Ik was al bang voor het bang worden. Nu is mijn bed een plek waar ik me fijn voel. Nu durf ik te gaan slapen, zelfs zonder oordopjes. Ik ben niet meer bang om wakker te worden.’

– Thomas Wemmenhove, 13 jaar


 

‘Ik wist niet goed hoe ik een situatie aan moest pakken en stelde die almaar uit. Met behulp van NLP hebben we vanuit verschillende standpunten naar de situatie gekeken en de beren die ik op mijn weg zag geanalyseerd. In korte tijd werd verrassend duidelijk wat ik kon doen. Ik hoefde niet meer uit te stellen en heb de situatie diezelfde dag adequaat kunnen aanpakken.’

– Annelies Hoefsloot


Vanuit het hart

‘Een paar ontmoetingen in de Anachroon praktijk hebben mij zeer geholpen ruimer te leren kijken! Ik ben gaan begrijpen waar bepaald gedrag en gedachtengangen van mij op zijn gebaseerd. Dit inzicht lag in mezelf, maar veel dieper gegrond dan ik alleen had kunnen komen.

Zoiets had ik al eens van een wijze vriend gehoord, maar ik begreep het pas in mijn eerste sessie bij Claudie van Ginneken. Toen kon ik daar niet alleen over denken en praten, maar kon ik ook ervaren hoe het voelt. En beleven hoe het zou zijn als ik me anders zou opstellen. Dat gaf me het vertrouwen en de motivatie om het ècht te veranderen.

Ik vond het moeilijk te verwoorden, maar ik wilde het uiten aan mensen waar ik op gesteund had. Door mijn sessies lukte het me dit ook vanuit mijn hart te doen. Het heeft veel voor mij veranderd en het is bepalend voor keuzes in mijn leven. Nu durf ik echt keuzes te maken.’

– Vincent B. te N.


Contact met cliënten van Anachroon

Een aantal van mijn cliënten is ook graag bereid zijn of haar ervaringen met je te delen. Indien je hierop prijs stelt, kun je me een mail sturen. Dan breng ik jullie met elkaar in contact.